HeArt Workx Productions

Levensverhalen

Levensverhalen

Een levensverhaal gaat bijvoorbeeld om iemand die mooie blijvende herinneringen wil nalaten voor later. Of iemand die door scheiding zijn of haar kind(eren) niet meer ziet, wat helaas nog te vaak voorkomt. Iemand die niet lang meer te leven heeft en graag mooie herinneringen voor wil achterlaten of een persoonlijke video voor de uitvaart. Iemand die een bijzonder verhaal wil laten vereeuwigen in de vorm van een video.

Er zijn meer talrijke voorbeelden te bedenken waarom mensen mooie herinneringen of verhalen willen laten opnemen. En dat is niet voor niets! Uit eigen ervaringen weten we beiden hoe het is om bijvoorbeeld je vader, moeder, geliefde te verliezen. Wat resteert is alleen wat foto’s maar daar haal je niet uit hoe ze waren, hoe hun stem klonk en wat hen uniek maakten.

William heeft een levensverhaal gemaakt die bestemd is voor zijn kinderen en kleinkinderen maar die wij ook gebruiken als voorbeelden voor anderen. Zijn verhaal is in 3 delen opgesplitst en kunnen afzonderlijk worden bekeken. Iedereen die interesse heeft, kan bekijken hoe een levensverhaal eruit zou kunnen zien. Voor iedereen is dat weer anders en zo ook de tijdsduur, die alleen afhankelijk is van jouw budget. Of wel, wat je voor een levensverhaal wil betalen.

Als je interesse hebt dan kan je hieronder kiezen uit de verschillende onderwerpen die voor hem belangrijk zijn om te vertellen. Onderwerpen waarmee hij in zijn leven te maken heeft gekregen.

scheiding                       gemis van zijn vader                                   dakloosheid