HeArt Workx Productions

Dakloos

Ik ben dakloos geraakt en dat is de slechtste periode in mijn leven geweest. Mijn fysieke en mentale gezondheid hebben een flinke klap gehad door zware ondervoeding én tegenwerking van de overheid. Desondanks heb ik het gered en ben ik weer boven de radar terechtgekomen. Ik ben er achter gekomen dat iedereen dit kan overkomen want als je pech hebt en dat niet kunt keren dan zak je in die diepe put. Dit stukje van mijn leven wil ik vertellen zodat niet alleen mijn kinderen en kleinkinderen weten wat me is overkomen maar ook anderen!

Dakloosheid heeft me ook iets gebracht wat ik heel belangrijk vindt. Ik neem niets meer als vanzelfsprekend aan en ik ben elke dag weer dankbaar dat ik leef. Dat is een ontzettend goed gevoel en dat heeft me sterk gemaakt.

In het najaar van 2021 werd ik gevraagd door Bert Moormann van Domesta om deel te nemen aan de Corparis Summer College Tour als spreker. Een online event bestemd voor medewerkers van woningcoöperaties in het hele land. Hierin werd uitgebreid gevraagd naar mijn ervaringen tijdens mijn dakloosheid en hoe ik de weg omhoog weer heb kunnen vinden.