HeArt Workx Productions

Mijn vader

Lange tijd wist ik helemaal niets van mijn vader, ik had vragen maar daar kwamen geen antwoorden op. Pas toen ik volwassen was en ik ondernemend van geest ben heb ik, voordat ik zelf vader ging worden, mijn vader gezocht en gelukkig ook gevonden. En op dat moment werd me heel erg veel duidelijk.

Helaas ben ik mijn vader door omstandigheden weer uit het oog verloren en heb ik hem ook nooit meer gezien. Mijn vader is overleden waardoor ik niets meer kan inhalen. Het eerste wat ik ben kwijtgeraakt is de herinnering aan zijn stem. Ik lijk ontzettend op mijn vader en ik heb ongeveer dezelfde stem maar toch is dat niet hetzelfde. Ik mis hem ontzettend en naarmate de jaren verstrijken steeds meer. Door wat ik in mijn leven heb meegemaakt heb ik geen enkele foto meer van hem, wat best pijnlijk is.

Dat heeft me doen beseffen dat ik nu uit eigen ervaring anderen erop kan wijzen dat het nog niet te laat is om mooie herinneringen van je geliefden te laten vastleggen. Of van jezelf, zodat je iets kan nalaten voor je geliefden die achterblijven.