HeArt Workx ProductionsOver ons

Je wilt meer over ons weten en dat begrijpen we heel goed. Ook wij willen heel graag het gezicht zien achter een bedrijf omdat de mens het bedrijf maakt en niet andersom! Dat is voor ons best belangrijk geworden in een tijd waarin het lijkt dat de menselijkheid op de achtergrond is verdwenen. Daar willen wij graag verandering in brengen door vooral de nadruk te leggen op de mens. Hieronder lees je wie wij zijn en wat we heel graag doen.

Mijn naam is William Jansen en oorspronkelijk kom ik uit de Betuwe, de fruittuin van Nederland. Sinds een aantal jaren heb ik een relatie met Natalie en ik ben vader van twee dochters en opa van drie kleinkinderen. Tot mijn 50ste ben ik jarenlang ondernemer geweest in allerlei verschillende branches tot ik in omstandigheden terecht ben gekomen die mijn leven drastisch heeft veranderd. Binnenkort  is mijn verhaal hier te vinden.

Door de omstandigheden waarin ik terecht was gekomen heb ik ervaren dat de persoon die ik tot dan toe was, niet de echte “ik” was. Kort gezegd: “Ik deed maar wat, waarvan ik dacht dat het goed was.” Ik had niets meer te verliezen, alleen nog te winnen en dat heeft er toe geleid dat ik alleen nog maar ben gaan doen waar ik zelf blij van werd. Dat principe hanteer ik nu iedere dag en daarmee leef ik nu mijn mooiste leven.

Muziek, film en fotografie (ik fotografeer al sinds mijn 18de jaar) hebben altijd al mijn interesse gehad maar door keuzes in het verleden had ik er op professioneel gebied nooit iets mee gedaan. In 2014 ben ik begonnen met het maken van films en nadat ik Natalie leerde kennen is daar verandering in gekomen. Zij bleek dezelfde interesses te hebben en dat heeft er toe geleid dat we zijn begonnen met ons bedrijf op het gebied van fotografie en video,

Nu ik een aantal jaren verder ben heb ik gemerkt dat het maken van bijzondere verhalen over mezelf maar ook voor anderen, zoals ondernemersportretten, iets is wat ik heel graag doe. In 2022 zijn we gestart met een nieuw bedrijf De Herinneringenmakers waarin we ons bezighouden met het digitaliseren van oud beeldmateriaal en levensverhalen.

 

 

Mijn naam is Natalie Dufour geboren in Son en Breugel, opgegroeid in Friesland en Groningen. Vanaf mijn jeugd ben ik op mijn manier al bezig met mijn eigen bijdrage om de wereld een beetje mooier te maken. Al vroeg had ik al interesse in biologische producten en maakte ik me zorgen over zwerfafval, milieuvervuiling, dieren- en kinderleed. Allemaal thema’s waar ik het liefst nog veel meer mee zou willen doen. Mijn interesse in fotografie zie ik graag als een erfenis, mijn vader en mijn opa waren beiden fervente amateurfotografen. Toen ik William leerde kennen heb ik het serieus aangepakt en ben gestart als professioneel fotograaf. In de loop van de tijd is mijn interesse in film steeds meer gaan groeien en ben ik me ook in dit vakgebied gaan verdiepen. Met ons bedrijf ben ik nu in staat om veel meer te doen op gebieden die ons beiden heel erg aanspreken.