HeArt Workx Productions

Over ons

Je wilt waarschijnlijk iets meer over ons weten en dat snappen we heel goed. Wij willen ook graag het gezicht zien achter de bedrijfsnaam om te weten met wie wij zaken doen.

Hieronder lees je waarom wij ons bedrijf begonnen zijn en wat we voor je kunnen doen.

 

 

Vanuit onze achtergrond en ons levenspad zijn wij erachter gekomen hoe belangrijk het is om betekenis te geven aan je leven. Ook zakelijk is het belangrijk om een betekenis te hebben, waarbij wij graag andere ondernemers zichtbaar maken die zich hard maken voor het milieu, de mensen etc.

 

De mooiste foto’s maken we samen met jou! wat bedoelen we hiermee? dit wil zeggen dat wij een sfeer creeren waarin jij je op je gemak kunt voelen en van jou verwachten we dat je je openstelt om samen een beleving van ons te ontvangen waardoor je authentiek op de foto komt. We nemen ruim de tijd en tussendoor kun jij al zien welke foto’s gemaakt zijn, zodat we goed kunnen afstemmen op jouw wensen. We durven zelfs te beweren dat we jou zo op de foto kunnen zetten dat dit helemaal bij je past. Soms zijn er redenen waarom iemand zich niet kan ontspannen door prive-omstandigheden bijvoorbeeld.