HeArt Workx Productions

Over ons

Je wilt meer over ons weten en dat begrijpen we heel goed. Ook wij willen heel graag het gezicht zien achter een bedrijf omdat de mens het bedrijf maakt en niet andersom! Dat is voor ons best belangrijk geworden in een tijd waarin het lijkt dat de menselijkheid op de achtergrond is verdwenen. Daar willen wij graag verandering in brengen door vooral de nadruk te leggen op de mens. Hieronder lees je wie wij zijn en wat we heel graag doen.

Mijn naam is William Jansen en oorspronkelijk kom ik uit de Betuwe, de fruittuin van Nederland. Sinds een aantal jaren heb ik een relatie met Natalie en ik ben vader van twee dochters en opa van twee kleindochters. Tot mijn 50ste ben ik jarenlang ondernemer geweest in allerlei verschillende branches tot ik in omstandigheden terecht ben gekomen die mijn leven drastisch heeft veranderd. Je kan er meer over te weten komen in mijn eigen levensverhalen die op onze website staan.

Door de omstandigheden waarin ik terecht was gekomen heb ik ervaren dat de persoon die ik tot dan toe was, niet de echte “ik” was. Kort gezegd: “Ik deed maar wat, waarvan ik dacht dat het goed was.” Ik had niets meer te verliezen, alleen nog te winnen en dat heeft er toe geleid dat ik alleen nog maar ben gaan doen waar ik zelf blij van werd. Dat principe hanteer ik nu iedere dag en daarmee leef ik nu mijn mooiste leven.

Muziek, film en fotografie (ik fotografeer al sinds mijn 18de jaar) hebben altijd al mijn interesse gehad maar door keuzes in het verleden had ik er op professioneel gebied nooit iets mee gedaan. In 2014 ben ik begonnen met het maken van films, op zeer bescheiden manier en nadat ik Natalie leerde kennen is daar verandering in gekomen. Zij bleek dezelfde interesses te hebben en dat heeft er toe geleid dat we in 2019 zijn begonnen met ons bedrijf op het gebied van fotografie en video en sinds dit jaar (2022) hebben we audioproducten aan het bedrijf toegevoegd.

Nu ik een aantal jaren verder ben heb ik gemerkt dat het maken van bijzondere verhalen over mezelf maar ook voor anderen iets is wat ik heel graag doe. Wij maken nu ook korte documentaires bijvoorbeeld in de vorm van levensverhalen maar ook ondernemersportretten.

Wij zijn William en Natalie en naast het feit dat wij samen HeArt Workx Productions zijn begonnen, zijn wij ook een stel. Vanuit onze achtergrond en ons levenspad zijn wij erachter gekomen hoe belangrijk het is om betekenis te geven aan je leven. Bijzondere verhalen vertellen is wat wij fantastisch om te doen. Niet alleen onze eigen verhalen maar vooral ook van anderen. Wij hebben een bedrijf die zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een multimedia bedrijf op het gebied van film, fotografie en audio waarmee we in staat zijn om hele mooie producten te maken.

 

De mooiste foto’s maken we samen met jou! wat bedoelen we hiermee? dit wil zeggen dat wij een sfeer creeren waarin jij je op je gemak kunt voelen en van jou verwachten we dat je je openstelt om samen een beleving van ons te ontvangen waardoor je authentiek op de foto komt. We nemen ruim de tijd en tussendoor kun jij al zien welke foto’s gemaakt zijn, zodat we goed kunnen afstemmen op jouw wensen. We durven zelfs te beweren dat we jou zo op de foto kunnen zetten dat dit helemaal bij je past. Soms zijn er redenen waarom iemand zich niet kan ontspannen door prive-omstandigheden bijvoorbeeld.