HeArt Workx ProductionsSound Workx

Sound Workx is er voor videomakers, coaches, trainers en andere professionals die gebruik maken van audio in en voor hun producten, diensten en websites. Of het nu een video, podcast of opgenomen training voor online gebruik is, audio is altijd belangrijk! Voor elke professional geldt dat het een visitekaartje moet zijn voor de kwaliteit die je wil uitstralen als ondernemer.

Omdat elke microfoon anders is, goedkoop of duur, na de opnames zal er altijd een bewerking nodig zijn om je audio zonder achtergrond- of bijgeluiden, op het juiste geluidsniveau en helder te krijgen. Dat is vaak nodig om je audio/video product te kunnen publiceren. Je kunt het zelf doen als je daar de tools voor hebt. Maar als dat niet het geval is dan kan je bij Sound Workx terecht.

Heb je problemen met je audio dan sta je vaak voor uitdagingen want stel:

  • dat je een microfoon hebt die ineens slecht werkt of verkeerd stond opgesteld;
  • dat de audio te hard is opgenomen waardoor veel of alles is vervormd;
  • dat je ongewilde achtergrondgeluiden te horen zijn waardoor alles wordt overstemd;
  • dat je galm hebt opgenomen die je liefst niet wilt horen;
  • dat je alleen opnames met de interne microfoon van je camera hebt waar je afhankelijk van bent;
  • dat je een gesprek opneemt waarbij één stem goed is te horen maar de andere niet.

Allemaal omstandigheden die veel professionals weleens of regelmatig hebben meegemaakt. Vaak kom je er pas achter dat er problemen zijn als je de opnames achter de rug hebt en thuis alles nog eens na luistert. De vraag is wat je dan doet? Lukt het om alle opnames opnieuw te doen? Dan heb je geen problemen. In veel gevallen is dat niet meer mogelijk en ben je erbij gebaat om te informeren wat Sound Workx voor je kan betekenen.

Luister hier naar voorbeelden van wat er mis kan gaan.