HeArt Workx Productions

Ondernemersportretten

Ondernemersportretten

Het ondernemersportret is een video waarin jij als ondernemer centraal staat in plaats van je bedrijf. Door middel van een interview wordt een samenhangend verhaal gemaakt en krijgt de kijker een mooie inkijk van wie je écht bent en wát je doet. Dit maakt dat een kijker sneller een klant gaat worden.

Speciaal voor ondernemers hebben wij een aantal producten gebundeld in een ondernemerspakket. Hierin kan gekozen worden voor verschillende vormen van video’s die een echte toegevoegde waarde kunnen bieden voor elke ondernemer.

Het pakket kan uit verschillende onderdelen bestaan:

  • Een ondernemersportret
  • Diverse korte social media clips
  • Video podcast(s)
  • Fotoreportage
  • Headshots

Jij als ondernemer maakt daar zelf een keuze in nadat we een gesprek hebben gehad en je wensen in kaart zijn gebracht. Wij werken in een stappenplan waardoor het hele proces gefaseerd gevolgd kan worden en waarin je telkens op de hoogte wordt gebracht van de vorderingen. Ook zorgen wij, samen met jou, dat elke video extra waarde gaat krijgen. Dat is belangrijk omdat we heel graag zien dat je doel wordt behaald. Hoe? Wanneer je vrijblijvend een gesprek met ons aangaat dan vertellen we dat en als je interesse is gewekt gaan we verder….