HeArt Workx ProductionsHet maken van een levensverhaal kan je zien als een mini documentaire en om het goed te doen zit daar veel voorbereiding in en dan is het belangrijk dat er goede afstemming plaatsvindt met de klant. Nog voordat er ook maar iets wordt opgenomen zijn er een aantal stappen noodzakelijk die wij in een stappenplan hebben vastgelegd. Wij beseffen dat je als klant niet of nauwelijks op de hoogte bent van wat er allemaal bij komt kijken. In dit traject wordt de klant telkens op de hoogte gebracht van de actuele stand van zaken zodat iedereen weet wat er gaat gebeuren en hoe.

De kosten die hiermee zijn gemoeid zijn altijd afhankelijk van de wensen die jij als klant hebt. Pas wanneer wij een script hebben voorgelegd met een duidelijke transparante offerte mag je als klant beslissen of je akkoord gaat. Het is goed om vooraf te weten of er sprake is van een budget zodat wij in staat zijn om je een voorstel te doen die binnen dit budget past zodat er achteraf geen extra kosten meer komen.

Gemiddeld zal een levensverhaal een tijdsduur hebben van 15 tot 25 minuten maar het is ook mogelijk om voor een korter of langer verhaal te kiezen. Alles hangt af van je wensen én van je budget. Omdat wij altijd maatwerk leveren is het lastig om vooraf een prijs te hanteren. Wij werken met verhalen vanaf 5 minuten zodat je ook met een beperkter budget een mooie herinnering kan laten vastleggen.

Levensverhaal

Wij leggen mooie herinneringen of mini documentaires vast met een tijdsduur vanaf 5 tot en met 60 minuten.

Actie

Kennismakingskorting van 30% voor de eerste 5 klanten!